torstai 6. huhtikuuta 2017

JR1:n kevätiedote

Tässäpä hieman lisätietoa loppukevään ohjelmasta,

Viime viikkoja ja myös tulevia viikkoja on ohjannut pitkälti valmistautumiset natsa- ja vyökokeisiin. Ryhmän taitojen ja yleisen ryhmädynamiikan kehitys on ollut huimaa. Treeneihin voidaan ottaa lisää ohjelmaa ja taitojen kerttyessä myös treenaminen on entistä palkitsevampaa. 

Olemme pitäneet myös ns. juoksevia natsakokeita niille jotka selvästi ovat niihin valmiita. Viime kerralla lisänatsoja tulikin neljälle innokkaalle judokalle. Koska on selvästi vaikeampi järjestää isompia yksittäisiä natsapäiviä, niin tulemme todennäköisesti jatkamaan tätä käytäntöä myös jatkossa. Näin ei esteen sattuessa jää kenenkään vyöarvoissa eteneminen roikkumaan seuraavan ison päivän odotteluun. Varsinaisiet vyökokeet ovat tietenkin hieman isompi juttu ja näissä tapauksissa pyrimmekin sopimaan ehdokkaiden kanssa hyvissä ajoin sopivat päivät että ehtivät harjoitella kunnolla ja pääsevät tekemään vyökokeen haluamansa uken kanssa. Tulevina viikkoina tulemme siis pitämään natsakokeita normaalien treenien ohessa ja katsomme ketkä ehtivät vielä tämän kevään puolella tekemään varsinaisen vyökorotuksen. 

Nyt viime viikkoina aloitimme myös lasten henkilökohtaiset haastattelut, joissa lapset/nuoret pääsevät kertomaan omat toiveensa, näkemyksensä ja fiiliksensä ryhmästä, harjoituksista ja harrastuksesta yleensä. Haastattelut eivät ole mitään kokeita, vaan rentoja kahdenkeskisiä keskusteluja jotka auttavat meitä ohjaajia ymmärtämään lapsia paremmin ja räätälöimään ohjelmaa, painopisteitä sekä tulevia ryhmäjakoja vastaamaan lasten todellisia toiveita jotka voivat usein hautautua muun ryhmän hälinän alle. Koska haastattelut vievät aikaa, ryhmän läpikäynti vienee vielä jokusen viikon, minkä jälkeen aineistosta koostetaan raportti jonka pohjalta sitten pidetään yhteinen keskustelu ryhmän kanssa. 

Tulevista tapahtumista vielä alla lisää informaatiota.

JUNNU CUP 2 ja Etelä-Suomen avoimet aluemestaruuskilpailut


Seurallemme kevätkauden ehdottomasti kovin rypistys tulee olemaan 22.4. järjestettävät kilpailut. Kilpailuiden onnistunut läpivienti on suurelta osin aikuisjäsentemme sekä lisäksi vapaaehtoisten vanhempien vastuulla. Pyydämmekin nyt vanhemmilta aktiivista otetta, jotta saamme järjestettyä jälleen kerran huippukilpailut. Jotta kisat saadaan sujuvasti järjestettyä, tarvitaan talkooväkeä runsaasti. Jokaiselle löytyy varmasti mielekästä tekemistä. Toimitsijoita, ensiapuun, kahvioon ja tietysti tatameiden kasaamiseen tarvitaan runsaasti väkeä. Erilaisiin tehtäviin voi ilmoittautua etukäteen esimerkiksi meille ohjaajille. 
Ottelemaan lähtevien osalta pyydän hoitamaan ilmoittautumisen mahdollisimman pian kuntoon osoitteessa 
http://judoshiai.judoliitto.fi/kilpailut.php


KESÄN LEIRIT:

NuJun omien leirien (lisätietoa nettisivuilta! Kesäkuun 1. ja 2. viikko) lisäksi tarjolla myös seuraavat lähialueen leirit: 

Yanagi International XXXII Judo Camp            Heinävesi         28.6.-2.7.2017                             info
Summer Judo Rocks                                              Orimattila        10.7.-14.7.2017                            info
Helsinki Judo Camp                                                Helsinki            10.8.-13.8.2017                            info


Tulevia kilpailuja lähialueella

22.4.2017 Junnu Cup II, Nummela
22.4.2017 Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailut, Nummela
29.4.2017 Hämeenlinna Shiai
27.5.2017 Wekara Shiai, Vantaa
28.5.2017 Joukkue-Wekara, Vantaa

Lämmintä ja aurinkoista kevättä toivottaen,

JR1:n ohjaajat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti