keskiviikko 23. toukokuuta 2018

U11-ryhmän kesäkauden päättyminen

Moikka,
Kesäkausi alkaa pian olla taputeltu. Viralliset treenit loppuvat ensi viikon torstaina 31.5. normaaliin aikaan. Pidetään leppoisampi leikki- ja sosialisointitreenikerta. Mukaan voi ottaa jotain pientä naposteltavaa poislukien murenevat herkut eli ei esim. sipsejä, poppareita yms. 

Kausi on mennyt oikein hyvin. Alku oli vähän kankeampi mutta nyt kun viime kerralla katsoi taas junnujen vääntämistä ja liikkumista matolla, niin täytyy kyllä sanoa että kehitys on ollut huima. Kaikilla on jo selvästi ajatusta siitä mitä kannattaa ja mitä voi tehdä. Liikkuminen on järjestelmällisempää, harkitumpaa ja no kaikin puolin judomaisempaa mitä se oli vielä hetki sitten. Iso käsi koko ryhmälle ahkerasta harjoittelusta! \o/

Yhteisiä leikkimielisiä junnujen kesätreenejä järjestetään yhdessä U9-ryhmän kanssa vielä 20.6 asti keskiviikkoisin ja perjantaisin klo. 17:30-18:30. Ja muistakaahan myös erinomaiset NuJun kesäleirit nuoremmille ja vähän vanhemmille junnuille heti koulujen päättymisen jälkeen kesäkuun alussa. Lisäinfoa ja ilmottautuminen seuran kotisivuilta.

Liikkua on saanut ja hauskaa on pidetty. Siinä sivussa opittukin jotain. Me vetäjät kiitämme kuluneesta lukuvuodesta ja toivotamme kaikki lämpimästi takaisin kesäloman jälkeen! :)

Lämmintä ja antoisaa kesää toivottavat:
Mikael, Antti ja Sami

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.