lauantai 16. joulukuuta 2017

U11-joulun ohjelma

Hei,
Vyö- ja natsakokeet menivät hienosti. Pientä hiottavaa toki löytyy, mutta kokeiden yksi tarkoitus onkin antaa judokoille kuva omista vahvuuksista ja parantamisen alueista. Kuitenkin, kuten jo moneen kertaan sanottu, niin ryhmä on kehittynyt huomattavasti nyt syksyn aikana ja kun perusasiat alkaa pikkuhiljaa olla hallussa, niin sen päälle on hyvä lähteä rakentamaan sitä judon mielenkiintoisempaa osuutta eli omien vahvuusalueiden päälle rakentuvaa oman tyylistä kamppailurepertuaaria.  

Nyt kun kokeet ovat taas hetkeksi takana päin, niin voimme katsella hieman vapaammin uusia tekniikoita, kombinaatioita ja variaatioita tutuista tekniikoista. Samoin kokeiden ja syksyn tuloksena alkaa meillä ohjaajillakin olla jo aika hyvä kuva siitä minkälaista harjoitusta vetää ja etenkin jonkunlainen käsitys jokaisen junnun yksilöllisestä osaamiskuvasta. Toisin sanoen paljon mielenkiintoista uutta on tiedossa eli nyt kinkkua napaan että jaksaa taas sykkiä kevätlukukaudella! :)

Ensi tiistaina 19.12. on vuoden viimeiset viralliset treenit normaaliin aikaan klo.18-19. Mukaan voi tuoda tutun tonttulakin, niin saadaan vähän lisää jouluista tunnelmaa treeneihin. Treenien lopuksi tarjolla pientä jouluista naposteltavaa. Keskiviikkona 27.12. on tarjolla junnujen yhteistreenit klo.18:45-20:15. Normaalit treenit alkavat taas torstaina 4.1.2018 tuttuun aikaan 18-19. 

Toivotamme kaikille rentouttavaa joulua ja iloista uutta vuotta! 
T. U11-ryhmän vetäjät



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.